Askerlik Yapacak Engelli Gençlere Kına Programı Yapıldı

19 Mayıs 2023

“Engelliler Haftası” nedeniyle temsili askerlik töreni öncesi kına programı düzenleyen Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), bir gün de olsa engelli bireylere unutulmaz bir gece yaşattı.

Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’nin her yıl ‘Engelliler Haftası’ münasebetiyle düzenlediği ‘Temsili Askerlik Programı’, bu sene Zeytinburnu Belgradkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekli bir organizasyonla yapıldı. 7 engelli askere kına yakma merasimiyle başlayan program ailelerle fotoğraf çekimi ve müzikli asker eğlencesiyle devam etti. Artık birer asker adayı olan engelli gençlerin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı