“ZeyÇo Çocuk Eğitimleri”ni tamamlayan çocuklar mezuniyet sevinci yaşadı.

11 Haziran 2024

Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), okul öncesi eğitim programı “ZeyÇo Çocuk Eğitimleri”ni tamamlayan çocuklar mezuniyet sevinci yaşadı.

 

Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’de; ZeyÇo Çocuk Eğitimleri, 2021 yılında başlamış olup Zeytinburnu’nda okul öncesi eğitim imkânlarına erişemeyen çocuklara yönelik plânlanmıştır. İçeriği Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatına uygun olarak AKDEM’deki uzmanlar tarafından hazırlanan ZeyÇo Çocuk Eğitimleri bir okul öncesi eğitim programıdır. ZeyÇo Çocuk Eğitimleri haftada 2 gün gerçekleşmekte ve 15 hafta sürmektedir.

Eğitimi tamamlayan Gelincik, Menekşe, Lale, Papatya, Kardelen, Zambak, Gül ve Karanfil sınıfları hazırladıkları sahne gösterileri ile program bitişinde ebeveynlerine duygu dolu anlar yaşattı. Okul öncesi eğitim gördüklerine dair belge takdimi yapılan çocuklar gösteri sonrasında keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Mezuniyet törenine katılan öğrenci ve ailelerine sağlıklı atıştırmalık ve içecek ikramının yanı sıra çocuklara okul hayatlarında kullanabilecekleri çeşitli materyaller hediye edildi.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı