Şiirli Muhabbet

30 Mart 2022

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)  tarafından 15 yıldır düzenlenen ‘Çarşamba Seminerleri’ kapsamında yine ünlü bir isim ağırlandı. Sunucu/Şair Serdar Tuncer ile “Şiirli Muhabbet” sohbeti gerçekleştirildi.

AKDEM’in başarılı çalışmalarından biri olan ‘Çarşamba Seminerleri’ 15 yıldır düzenli olarak halkı eğitim, psikoloji, iletişim, çocuk gelişimi, sağlıklı beslenme gibi çeşitli konularda desteklemeye devam ediyor.

2007 yılından beri her yaş gurubuna sosyal, psikolojik ve fiziksel desteğin yanı sıra çeşitli konularda eğitim ve danışmanlık hizmeti veren ‘AKDEM’ Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde Çarşamba Seminerleri kapsamında Sunucu/Şair Serdar Tuncer’i ağırladı.

ÖMER ARISOY, “BU SEMİNERLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ. ÇÜNKÜ ZEYTİNBURNU’NUN BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ.”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy seminerde yaptığı konuşmada; “AKDEM’i hepiniz biliyorsunuz Zeytinburnumuzun iyilik merkezi bu vesileyle orada çalışan arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz. En önemlisi bu güzel sohbette muhabbette bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bu seminerleri çok önemsiyoruz. Çünkü Zeytinburnu’nun büyük  bir aile olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

”BÜYÜKLER DEMİŞLER Kİ GÜZEL YAPMAK GÜZEL SÖYLEMEKTEN DAHA GÜZELDİR.”

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde sahneye çıkan Serdar Tuncer, Cemal Safi’den Abdurrahim Karakoç’a, Sezai Karakoç’tan Yavuz Sultan Selim’e, Necip Fazıl Kısakürek’ten Arif Nihat Asya’ya uzanan Türk edebiyatında önemli yer edinmiş şairlerin eserlerini seslendirirken, kendi eserlerini de Zeytinburnulular ile paylaştı. Tarihsel pek çok anı ve anekdotları da davetlilerle paylaşan Serdar Tuncer kendine has sohbeti ve üslubuyla programa katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı