Rehber öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

08 Kasım 2021

İlçemizde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokul rehber öğretmenlerine yönelik Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) hizmetlerinin tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

AKDEM’de düzenlenen toplantıya ilçede görev yapmakta olan tüm rehber öğretmenler katılım sağladı. Toplantıda psikolojik danışmanlık kapsamında okullardan AKDEM’e yapılan yönlendirmeler ve bu yönlendirmeler için uygulanması gereken hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

AKDEM’in tanıtımının gerçekleştirildiği toplantıda rehber öğretmenlerin talepleri üzerine okullarla iş birliği ile hayata geçirilmesi planlanan seminerler, veli eğitimleri ve çocuk atölyeleri hakkında detaylar paylaşıldı.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı