“Kadınım, Güçlüyüm!” paneli gerçekleştirildi!

08 Mart 2021

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’nin düzenlediği “Kadınım, Güçlüyüm!” paneli gerçekleştirildi.

Dünya Kadınlar Günü kapsamında; ‘Kadınım, Güçlüyüm’ Panel’i 8 Mart 2021 Pazartesi günü, 14.00’te Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kadının her alanda güçlü olduğunu konu alan panel, tek oturum olarak Monik İpekel’in moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Kadın girişimcilerin toplumda ve iş dünyasında, kadının güçlü yönlerini katılımcılarla paylaştığı panel Yazar/Mutfak Şefi Yıldız ÖZSAMAHA’nın konuşmasıyla başladı. İş Kadını Gülay KAMAZ, Milliyet Cadde Genel Yayın Yönetmeni Lale DANIŞMAN, İç Mimar Naz KAMASAK, Blogger/İş Kadını Umay IĞCİ, Gazeteci/İş Kadını Özlem YILMAZ KÜÇÜK, Sunucu/Şef Nermin GÜL, ve Toplum Gönüllüsü Enci ARSLAN’ın konuşmalarıyla son buldu.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı