Engelli Gençler Vatani Görevde…

12 Mayıs 2022

“Engelliler Haftası” nedeniyle temsili askerlik programı düzenleyen Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), bir gün de olsa engelli bireylere askerlik heyecanını doyasıya yaşatmak için engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. 

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’nin her yıl ‘Engelliler Haftası’ münasebetiyle düzenlediği ‘Temsili Askerlik Programı’, bu sene Zeytinburnu Belgradkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekli bir organizasyonla yapıldı. Temsili Askerlik Programı’na katılan engelli bireyler, askere uğurlamadan önce geleneklere uygun olarak yakılan kınaların ardından müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşarken engelli aileleri ise çocuklarının asker kınalamasında duygusal anlar yaşadı. Asker olan engelli gençlerin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı