AKDEM Ramazan Seminerleri’nin Bu Haftaki Konuğu Yazar Nurullah Genç Oldu

21 Nisan 2022

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), Ramazan Seminerleri kapsamında Yazar Nurullah Genç’i Zeytinburnu halkıyla buluşturdu.

Ramazan Seminerleri’nin üçüncü haftaki konuğu Yazar Nurullah Genç, “İki göz, herkes kendi gözlerini istediği yere koyabilir ama hakikat şu ki Allah’ın insanda en dikkat çekici yarattığı uzuv göz. Görünen görünmeyen var olan ama göremediğimiz şah uzuvsa kalp. Kalple göz arasındaki temas ve ilişki gönülle sevda arasındaki ilişki gibidir. Eğer kalpte sevgi yoksa gözde nefret, kalpte muhabbet varsa gözde sevda. İşte bu ikisini birbirinden ayırmak çokta mümkün değil.” diyerek hatıralarını, yol hikayelerini ve hayat deneyimlerini aktardığı “Ramazan Sohbetlerinde”, Rüveyda, İçim İçime Sığmıyor, Beni Yakışına ve Gözlerine Yazılmamış Bir Destan gibi şiirlerine de yer verdi.

Ramazan ayı boyunca her Perşembe günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek olan AKDEM Ramazan Seminerleri’nin son haftaki konuğu Hanelerde Ramazan konusu ile Yazar Merve Gülcemal olacaktır.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı