AKDEM Bahçe Seminerleri Başlıyor!

07 Ağustos 2024

Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Bahçe Seminerleri” 8 Ağustos’ta başlıyor.

Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’nde gerçekleşecek Bahçe Seminerleri‘nde, doğal yöntemlerle bireylerin hayat kalitelerini yükseltecek ip uçları katılımcılarla paylaşılacak.

Ağustos ayı boyunca her hafta Perşembe günleri AKDEM Bahçe‘de  düzenlenecek olan Bahçe Seminerleri, katılımcılarını doğru kaynaklar ve uzmanlar sayesinde bilinçlendirmeyi amaçlıyor. 8 Ağustos Perşembe günü saat 16.00’da Uzm. Kln. Refleksolog Bilal YALÇINER’in “Refleksoloji” adlı semineriyle ilki gerçekleşecek olan buluşmaları takiben; 15 Ağustos Perşembe saat 16.00’da Uzm. Diyetisyen Hilal AYAZOĞLU “İyileştiren Mutfak”, 22 Ağustos Perşembe saat 16.00’da Uzm. Dr. Burak AYDIN “Yemileyici ve Önleyici Tıp: Hacamat ve Sülük Tedavileri” ve 29 Ağustos Perşembe günü saat 16.00’da Bioenerji Uzmanı Belgin DAL “Doğal Taşlarla Gelen Şifa” semineriyle AKDEM’in konuğu olacak.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı