Ailede Sevgi İletişimi

01 Haziran 2022

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), Çarşamba Seminerleri kapsamında Aile Danışmanı/Yazar Saliha Erdim’i Zeytinburnu halkıyla buluşturdu.

AKDEM Çarşamba Seminerleri’nin bu haftaki konuğu Aile Danışmanı/Yazar Saliha Erdim’di. Erdim konuşmasında aile hayatında sevginin ve saygının önemine değinirken “Sevgiyi içimize almazsak, dışarıdan gelen sevgi ile sürekli aydınlık sağlanamaz. Sevgi içimizde olacak ki biz gittiğimiz yeri aydınlatalım. Ben sevmeyi hak ediyorum. Rabbimi, kendimi ve hayatın içindekileri sevmeyi hak ediyorum. Sizlerde öylesiniz. Kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin. Sevginin iyileştirici gücünü Rabbim ilk önce ailemize kendimize nasip etsin. Sevginin üretken, sevginin faydalı, sevginin harika etkisini rabbim kendi ailemizde dolu dolu yaşamayı nasip etsin. Evde sevgi bulamayanlar sevgiyi dışarıda arar evde değer göremeyenler değeri dışarıda arar, ailede dengesi bozulan toplumda düşer, ailede çatlayan toplumda kırılır. O yüzden de bütün değerlerin merkezi ailededir. Başta sevgi olmak üzere. İlk önce kendimizi seveceğiz.” diyerek seminerini sonlandırdı.

Saliha Erdim kendine has sohbeti, akıcı ve etkili konuşmasıyla programa katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı.

BENZER HABERLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı