Çarşamba Seminerleri: Karanlık Köşelere Işık Tutmak: Çocukluk Çağı Korkularıyla Baş Etmek

#Seminer

24 Eylül 2025
14:00
AKDEM Seminer Salonu

Dr. Psk. Derya Büşra GÜNEŞ'i ağırladığımız bu haftanın konusu "Karanlık Köşelere Işık Tutmak: Çocukluk Çağı Korkularıyla Baş Etmek"

2007 yılından bugüne aralıksız devam eden aile, sağlık, çocuk, iletişim, psikoloji ve insan hakları gibi birbirinden önemli konularda bilinçlendirme ve farkındalık yaratma amacı ile süren seminerler dizisidir.

Dr. Psk. Derya Büşra GÜNEŞ’i ağırladığımız bu haftanın konusu “Karanlık Köşelere Işık Tutmak: Çocukluk Çağı Korkularıyla Baş Etmek”

Klinik Psikolog Derya Büşra Güneş, 2014 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisans eğitiminde ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültürel İncelemeler Bölümü ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Klinik Psikoloji programlarını tamamlamıştır. Halen İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa’da Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü’nde doktora eğitimine devam etmektedir.

Lisans eğitimi boyunca çeşitli kurumlarda (BilgiTog, Maltepe Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Tarlabaşı Toplum Merkezi) gönüllü olarak görev yapmıştır.

2014-2024 tarihleri arasında kamuda Psikolojik Danışmanlık Merkezinde psikolog olarak görev yapmıştır. 2014-2016 yıllarında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı protokolü ile sevgi evleri projesinde eş zamanlı psikolojik danışmanlık hizmeti vermiştir. 2020 yılından itibaren Suadiye ve Bakırköy’de de özel bir psikoterapi merkezinde klinik psikolog olarak çalışmıştır. 2024 yılında beri Özel Moodist Hastanesi’nde çalışmaktadır.

Seanslarında ağırlıklı olarak Psikodinamik, Bilişsel Davranışçı, Çözüm Odaklı Terapiler, EMDR yaklaşımlarından yararlanmaktadır. Danışanlarının ihtiyaçlarına göre seanslarını yapılandırmayı tercih etmektedir. Ergen ve yetişkin gruplarla yüz yüze ve çevrimiçi olarak hizmet vermektedir.

Seminerimize katılım kontenjanla sınırlıdır.

Kayıt İçin
KONUM
AKDEM Seminer Salonu
KONUKLAR
Dr. Psk. Derya Büşra GÜNEŞ
DİĞER ETKİNLİKLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı