Çarşamba Seminerleri: Şiddetsiz İletişim, Sağlıklı İlişki: Ailede Sevgi Dili

#Seminer

05 Kasım 2025
14:00
AKDEM Seminer Salonu

Uzm. Kln. Psk. Hatice Kübra ARSLAN DURNA'yı ağırladığımız bu haftanın konusu "Şiddetsiz İletişim, Sağlıklı İlişki: Ailede Sevgi Dili"

2007 yılından bugüne aralıksız devam eden aile, sağlık, çocuk, iletişim, psikoloji ve insan hakları gibi birbirinden önemli konularda bilinçlendirme ve farkındalık yaratma amacı ile süren seminerler dizisidir.

Uzm. Kln. Psk. Hatice Kübra ARSLAN DURNA’yı ağırladığımız bu haftanın konusu “Şiddetsiz İletişim, Sağlıklı İlişki: Ailede Sevgi Dili”

Hatice Kübra Arslan Durna; 2010 yılında Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. 2014 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Eğitimi’ni, 17-27 yaş arası kişilerin şiddet içerikli oyun bağımlılığının psikolojik ve bilişsel süreçlerle ilişkisini, beyin görüntüleme ve bazı psikolojik testler aracılığıyla inceleyerek tamamlamıştır. Çeşitli STK’larda aktif rol oynamıştır. Hali hazırda klinik psikolog olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Seminerimize katılım kontenjanla sınırlıdır.

Kayıt İçin
KONUM
AKDEM Seminer Salonu
KONUKLAR
Uzm. Kln. Psk. Hatice Kübra ARSLAN DURNA
DİĞER ETKİNLİKLER

Ömer Arısoy
Kadim Anadolu irfanımız ne güzel ifade etmiş; “Düşenin elinden tutmak” diye. Düşenin elinden tutmak, tutup kaldırmak, yürümesine ve hayata devam etmesine yardım etmek, bizim milli hasletlerimizden biridir. Bu milli düsturumuzu son yıllarda genel ve yerel siyasetimizin temeli haline getirdiğimizi milletimiz fark etmiştir.
Devamını Oku...
Ömer Arısoy
Zeytinburnu Belediye Başkanı